close

..guros dillerier.. | category: Hekling

home

..guros dillerier..

Velkommen til min lille hobbyblogg!

gurosdillerier.blogspot.com

Nytt bamsemedlem

..og denne gangen endte heklemaskene opp i en brunbjørnfrøken.  
 
 
 
Jeg bruker safety eyes som øyne på alle de heklede figurene mine. De er enkle og geniale, og skal være umulig å pirke av for små barnehender. Dessuten synes jeg også det blir penere enn å brodere på øyne selv. Nå har jeg nettopp bestilt meg 100 stykker, så det er bare å fortsette heklingen!:)

H for hekling, hygge, høst, helg..

Dette har vært den mest avslappende helgen på lenge! Vi har vært på besøk hos mormor og morfar og dermed hatt barnevakter tilgjengelig 24-7. Med høstforkjølelse som ligger og lurer, har det da vært helt greit å benytte et par dager på sofaen med hekletøy i den ene hånden og kaffekopp i den andre -spesielt når det er snakk om en kaffekopp som automatisk fyller seg selv!

Denne bamsen er et av helgens håndarbeidsresultater

H for hekling, hygge, høst, helg..

Det er høst..

Det er ikke til å legge under en stol at høsten har kommet til Oslo. Men for hvert år som går blir jeg egentlig bare mer og mer glad i den årstiden, den betyr bare masse tid for innekos, stearinlys, sofa, pledd, håndarbeide og alt det andre gode..

Et av favorittstedene mine for trilleturer for tiden er innom en av kolonihagene i byen. I dag gikk turen til Hjemmets Kolonihager på Bjølsen, der hvor Portveien 2 ligger. Mimre, mimre over gode barnetv-tider..


Selv om høsten også er kommet til kolonihagene, og det ikke er samme blomsterfloraen der som tidligere på sommeren, så synes jeg fremdeles det er like idyllisk der. Nå er det helt stille, alle husene sover..


Vel hjemme fra trilleturen fortsatte jeg høstsyslene i sofakroken, og gjorde ferdig denne apekatten ala Kaptein Biff. Den ble jo ganske søt, og skal nok snart få en kompis eller to..

Det er høst..

Heklet regnbuedukke

Jeg har fått dilla på å hekle små babyleker! Det er nok mye takket være Kaptein Biff, som lager masse flotte oppskrifter og har en herlig og inspirerende blogg.

Denne gangen har jeg laget en dukke fra Järbo og jeg har brukt garnet Gjestal Bomull Sport fra Bogerud. Som øyne har jeg brukt safety eyes. Smarte og enkle!


Heklet regnbuedukke
Nytt bamsemedlemH for hekling, hygge, høst, helg..Det er høst..Flere ranglerFlere grytekluterHeklet veske

Report "..guros dillerier.."

Are you sure you want to report this post for ?

Cancel
×